«Nõel» McDonald'si burgeris puuris kliendi keelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SWNS.com / SWNS.com

Taiwanis, Chiayi linnas ostis töölt koju läinud mees kohalikust kiirtoiduketist kaasa tavalise veiseburgeri. Kodus selgus, et see polnudki nii tavaline.

27aastane Taiwani noormees Shih oli kodus juba paar-kolm ampsu burgerit hauganud, kui suust hakkas ojadena verd voolama. Nimelt oli burgeris pesitsenud väändunud «nõel» mehe keelde torganud. Ta võttis burgeri koos terava asitõendiga, läks uuesti McDonald'sisse ja nõudis oma raha tagasi. Seejärel saatis Mecces'e töötaja kannatanu Chiayi haiglasse. Noormehele tehti teetanuse süst, et nakkust ennetada. 

McDonald's väidab, et «nõel» on pärit terasest küürimisharjast, mida kasutati pottide ja pannide puhastamiseks. Tõenäoliselt murdus harjas puhastamise ajal. Ettevõte lubab töötajate koolitust parandada, et selliseid vahejuhtumeid tulevikus vältida.  

Kas mehel on oodata rahalist kompensatsiooni, pole hetkel veel teada. Shih, kes elab kiirtoiduketi läheduses, ütles, et on seal käinud söömas iga paari päeva tagant, ent nüüd tal enam sellist plaani pole. 

Allikad: Noizz, Yahoo, Taiwannews

Foto: Kuvatõmmis internetist / Taiwannews
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles