Tähelepanu peatsed abiellujad! Siin on teile üks vahva idee

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Austraalias leidis aset pulm, kus tähtsat ülesannet täitis üks üsna ebatavaline tegelane. Nimelt oli Rose ja tema abikaasa Dale sõrmuste kandjaks ei keegi muu kui kits.

Rose Strong-Ramsey on Austraaliast pärit naine, kes oma perekonna farmis üles kasvades oli kitsedega pidevalt ümbritsetud.

37-aastase naise kirg loomade vastu ei kadunud ka suureks saades ja ta võttis üle perekonnale kuuluva kitsepiima äri. Nüüd omab naine kaheksakümmet kitse, kelle «uhke ema» ta enda sõnul on.

Kui kätte jõudis aeg, mil Rose eluarmastus Dale ta naiseks palus, siis pulmi planeerima hakates teadis naine kohe, et ideaalseks sõrmuste kandjaks oleks 8-aastane kits Lilly, kellega tal on väga eriline suhe.

«Ma sain oma esimese kitse vaid 3-aastaselt ja pärast seda pole ma enam tagasi vaadanud,» ütles Rose. «Ma tõesti väga armastan kitsi, nad on mulle nagu oma lapsed,» lisas Rose.

«Lilly eest olen hoolitsenud tema sündimisest saadik. Ma toitsin teda lutipudeliga ja tõenäoliselt sealt meie tugev side alguse saigi. Lilly tahab palju hellust ja kui ma teda kutsun, siis reageerib ta sellele koheselt.» sõnas Rose.

Naise sõnul sai Lilly sõrmuste kandmisega väga hästi hakkama ja külalistele pakkus see palju nalja. Vaata videost järele, kuidas antud olukord täpselt välja nägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles