Vaata, millise kohutava juukselõikuse sai see naine 76 euro eest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

20-aastane Rachel White läks juuksurisse, et värske värv pähe saada ja natuke ka juukseotsi trimmida, kuid tulemus oli kõike muud kui ootuspärane.

Juuksurist lahkudes ei pööranud Rachel tulemusele palju tähelepanu, sest suurt muutust ta endale teha ei lasknud. Alles hiljem koju jõudes selgus, et tegelikult lõigati tema juuksed väga ebaühtlaselt. «Juuksuris viskasin tulemusele vaid väga kiire pilgu, sest ma olen seal nii kaua käinud. Koju jõudes ütles minu nõbu aga koheselt, et mul oleks targem peeglisse vaadata,» kirjeldas Rachel juhtunut.

Sellise soenguga ei söandanud Rachel isegi tööle minna, mistõttu pidi nõbu ise tema juukseid ühtlasemaks trimmima.

Pärast taolist kogemust otsustas Rachel, et lisab tulemusest pildid ka Facebooki, eesmärgiga hoiatada teisi inimesi kõnealuse salongi suhtes. «Pärast Facebooki postitust kirjutas salong, et võin tagasi minna ja nad parandavad selle ära, kuid vabandust nende poolt ei tulnud. Polnud mingit võimalustki, et ma läheks samasse kohta tagasi,» sõnas Rachel.

Racheliga võttis ühendust ka üks teine lähedal asuv juuksurisalong, kes pakkus, et teeb naise soengu tasuta korda. «Aura salongis oldi lahkesti valmis mind aitama ja nad tegid tõepoolest head tööd,» kiitis Rachel. «Paraku ei ole ma siiski 100 protsenti õnnelik, sest juukseid tuli kokkuvõttes liiga palju lühemaks lõigata,» lisas Rachel. Naise sõnul ei soovi ta nüüd mõnda aega endast pilte teha ja juukseid lahtiselt kanda. Ta ootab kannatamatult, et ta varasem soeng taastuks.

Soengu teinud salong on naise käitumisest aga väga häiritud, sest see kahjustab tõsiselt teenusepakkuja mainet. «Me suhtleme antud teemal politseiga, seetõttu ei ole võimalik palju kommentaare jagada. Üks on aga kindel, naisele pakuti mitmeid võimalusi - alustades töö parandamisega ja lõpetades kogu summa tagastamisega. Salongist lahkus naine hea tujuga ja maksis teenuse eest. Meil ei ole isegi tekkinud reaalses elus selle olukorraga tutvuda, mille eest meid laimatakse,» sõnas salongi esindaja, kus Rachel käis.

Vaata pilte, mis Rachel oma lõikusest Facebooki lisas. Kuidas sina antud olukorras käituksid?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles