Partner jäi petmisega vahele? See ei õigusta nende 3 asja tegemist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Pidevalt jääb mõni truudusetu partner oma kaaslasele vahele, aga mis juhtub edasi? Kui sina peaksid kunagi taolisse olukorda sattuma, siis siin on kolm asja, mida hoolimata olukorrast tuleks kindlasti vältida.

1. Vägivald

Truudusetus ei anna õigustust oma partneri peksmiseks. On igati mõistetav, et petmine võis sulle palju haiget teha, kuid ometi ei ole see seadusevastane – vägivald teise inimese suunas on seda aga igal juhul. Sa ei taha ju lisaks kaaslasele ka oma vabadust kaotada?

2. Aktifotode lekitamine

Kui levitad kättemaksuks oma kaaslasest alasti fotosid, siis laskud väga madalale. Tagantjärgi oma kaaslase usaldust sellisel moel ära kasutada on äärmiselt jõhker ja ei ole kuidagi moodi õigustatud. Kui sa seda siiski teed, siis ole valmis ka õiguse mõistmiseks.

3. Avaliku stseeni korraldamine

Mitte et sa peaksid truudust murdnud inimese tegu kuidagi varjama, kuid avaliku stseeni korraldamine on kahjulik ka sulle endale. Teiste ees tülitsemine ja karjumine on lihtsalt väga piinlik, seda kindlasti mõlemale osapoolele. Kas sa tõesti vajad sellist asja? Vaevalt.

Kui kaaslane jäi sulle avalikus kohas vahele, siis targem on lihtsalt minema kõndida ja oma järgmine samm rahulikult läbi mõelda. Jää väärikaks ja lahku sellest suhtest stiilselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles