Kui suur pidutseja oli Kate Milddleton kooliajal?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: Rogers George / SIPA / Scanpix

Kate Middleton on tuntud paljude asjade poolest, kuid enesekontrolli kaotamine ei ole neist üks.

Hertsoginna ülikooliaegne sõber paljastas Kate Middletonist raamatut kirjutavale kuninglikule biograafile Katie Nichollile, milline pidutseja oli tulevane kuninganna oma vaheaasta reisil Itaaliasse.

Väidetavalt ei olnud Kate juba siis väga suur alkoholisõber, vaid eelistas kogu õhtu jooksul nautida pigem pokaali veini, kirjutab Marie Claire.

«Pärast mõnda klaasi muutus ta rõõmsaks ja lustlikuks, nii et siis ta lõpetas. Ta ei olnud kunagi huvitatud purju joomisest. Ta ei olnud eriline peotüdruk. Õpilased, kes olid headest perekondadest, korraldasid palju sotsialiseerumisüritusi ja jõid ennast purju, aga Kate ei nautinud alkoholi. Ta ei olnud ninakas ega igav, ta oli tõeliselt lõbus ja armas, aga väljas käimine ja purjus olemine ei olnud tema jaoks. Ta ei kaotanud mitte kunagi enesekontrolli,» rääkis allikas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles