Viimane võimalus külastada INTRO Showroomi Telliskivis!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veel viimaseid päevi on Telliskivis avatud Showroom INTRO x TMW hüpikpood

Esmakordselt Tallinn Music Weeki raames uksed avanud Showroom INTRO hüpikpood tähistab pühapäeval kahe eduka tegutsemisnädala lõppu.

Baltikumi rõiva- ja aksessuaaribrände esindava INTRO moto TMW-l oli lisaks helilisele naudingule ka visuaalselt elamuslikku pakkuda. Nii avanes festivalil üles astunud artistidel võimalus oma etteasteid showroomis presenteeritud toodetega täiendada. Ühtlasi pääses Balti disainerite loomingut uudistama ning soetama ka linnarahvas.

Showroomis esindatud tooteid võis Tallinn Music Weekil näha teiste seas kandmas bändi WCKD Nation liikmeid (Sloveenia), räppar MAZi (Luksemburg) ning lauljanna Yasmynit (Eesti). Ansambli WCKD Nation manager Oskar Strajn tõdes, et nende kollektiivi suuruse puhul (9-12 liiget) on oluline esinemisriietus kooskõlastada. "Meile on tähtis, et koosseisu liikmed end laval mugavalt tunneksid, kuid samas peavad nad lisaks muusikalisele poolele ka visuaalselt ühtlaselt mõjuma. Seetõttu oli tore, et saime tänu showroomis pakutavale luua lavale ka visuaalses mõttes terviku," kirjeldas Strajn bändi esmakordset laenutuskogemust.

Foto: INTRO

Telliskivis asuvas pop-up poes on väljas 18 eripalgelist brändi. Nii on näiteks võimalik katsuda ja proovida Mari Masso ektravagantseid peakatteid, Karli puidust prilliraame ja uudistada New Vintage by Kriss efekt-ehteid. Samuti saavad huvilised proovida uustulnuka KUULi või legendaarse retrohõngulise Marati vabaajariideid.

Telliskivis asuvas pop-up poes on väljas 18 eripalgelist brändi.

Esindatud on veel Kätrin Beljaevi elegantsed ehted, Dace Bahmanni efektsed kleidid, LUMMUSe loodusest inspireeritud hõbeehted, BSURDi siidist ja peenvillasest sallid ning lipsud, SECO minimalistlikud ja FRONTi abstraktsete vormidega ehted, Poodles Clubi põnevate printidega nokamütsid, SHAY eksperimentaalsed vabaaja riided, Katrin Veegeni eritellimusel valmivad ekstra suured ehted seeriast "Kosmosepallid", Mari Segeri kerged värvilised kõrvarõngad, Karen Milistveri nahast aksessuaarid, WOOLISHi viimane moenädala kollektsioon ning Skiiwi korgist ja vegenahast kerged seljakotid.

Showroom INTRO x TMW showcase kestab 7. aprillini aadressil Telliskivi 62. Otsida tuleb heledat konteinermaja, mis senini olnud tuntud Valhalla stuudipoena. Koostöös Eesti Disainikeskusega loodud hüpikpoe eesmärk oli TMW raames tutvustada siinseid loojaid ning loomemajandust läbi showroomi, disainituuri ning interaktiivse disainikaardi.

Foto: INTRO
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles