Toidufilmide festival: menüüs on superkokad, Michelin, toidutööstus

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milline on kolme Michelini tärni vääriline toit? Kuidas restoranimaailma kõrgeimaid hindeid saada? Mida kokad selle nimel teevad? Need küsimused saavad vastuse Tallinna toidufestivali filmis "Michelini tärnid - lugusid köögist".
Milline on kolme Michelini tärni vääriline toit? Kuidas restoranimaailma kõrgeimaid hindeid saada? Mida kokad selle nimel teevad? Need küsimused saavad vastuse Tallinna toidufestivali filmis "Michelini tärnid - lugusid köögist". Foto: Toidufilmide Festival

Kinos sõprus kestab 11.–14. aprillini toidufilmide festival.

Kuni pühapäevani võite kinosaalis rännata mööda maailma parimaid restoranikööke või tabada end mõttelt, kas ikka osta järgmine kord kotletiks suurfarmi õõvastavates tingimustes elanud loomade või lindude liha – toidufilmide festivalil näidatakse dokumentaalfilme, mis panevad kõhu nurruma, aga ka neid, mis ajavad seest keerama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles