Naudi elu: 7 asja, mida kahekümnendates teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Antonio Guillen Fernández

Kahekümnendad on maagiline aeg. Kõik on võimalik.

Leia hingekaaslane

Hingesugulane on kuskil seal, kuid ära oota ühe koha peal. Naudi elu, käi ringi ning seejuures naudi uusi tutvusi ja põnevaid inimesi, keda kohtad.

Ole iseenda rõõmsam versioon

Õnn ei ilmu ise maagiliselt sinu ukse taha. Mine ja tee end õnnelikuks. Keskendu kõigele, mis sind rõõmsaks teeb. Muuda iga päev kauniks mälestuseks, mida hiljem meenutada.

Reisi unistuste sihtkohta

Ilmselt lükkad oma unistuste reisi edasi, kuna hetkel pole selleks raha. Usu sellesse, et kus on tahtmist, seal on ka võimalusi. Targa planeerimise ja finantsnippidega võib endale peagi lubada unistuste sihtkohta reisimist.

Suurepärane võimalus kolida uude linna

Ehk otsid ammu põhjuseid, miks teise linna kolida. Ootad ikka õiget tööd või ideaalset korterit? Ära oota, soovitab EliteDaily. Võta härjal sarvist ja tee otsus.

Ela unistuste korteris

Kui elad korterikaaslastega, kellega koos elamine sulle ei meeldi või sulle ei meeldi naabruskond, siis muuda seda. Ehk pead enda igakuise eelarve ümber tegema, kuid ära ela edasi õnnetuna.

Säästa raha

Pole kunagi liiga vara, et hakata raha koguma. Ilmselt ei mõtle sa veel pensionile, kuid tulevikule võiksid siiski juba mõelda.

Hakka endaga sõbraks

See oled sina ise. Kui jätad minemata soovitud kontserdile või huvitavale filmile vaid seetõttu, et su sõber on hõivatud, on aeg suhtumist muuta. Naudi asju, mis sind huvitavad. Aeg-ajalt üksi hetki nautida on väga mõnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles