Millised meigitrendid on populaarsed just sel suvel?

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Foto: Optimist

Pariis, London, Milaano ja New York on tuntud kui tõelised moepealinnad. Lisaks rõivamoele jagavad nad ka infot, millised värvid ja rõhuasetused on moes make-up maailmas. Vii end kurssi suviste trendiga Chaneli, Balmaini, Valentino ja Kenzo meigivõlurite soovitustel.

Ilma meigita meik

Paljud meist ei suuda ehk ettegi kujutada, et kodust peaks lahkuma naturaalse, pehme ja peaaegu nähtamatu meigiga, kuid just see on selle suve üks kuumimaid trende. Balmaini, Erdemi, Sonia Rykieli ja Isabel Maranti modellid kõndisid moelavadel kandes just sellist meiki. Antud meigi tegemiseks ei pea just meigikunstnik olema – tasub lihtsalt järgida põhitõdesid: siidiselt pehme nahk, mõnusalt säravad põsed, minimaalne kulmumeik ja... null ripsmetušši. Ehkki «paljaste» ripsmetega olemine võib paljude jaoks olla tõeline väljakutse, tasub meenutada, et ripsmetele on vahepeal hea anda puhkust ning nautida seda nooruslikku ja võluvat välimust.

Sära jõud

Alates eelmisest hooajast pole see trend kaotanud oma populaarsust! Näiteks Zadig & Voltaire'i, Kenzo ja Alberta Ferretti meikarid armastavad endiselt seda trendi väga.

Võttes inspiratsiooniks suurimaid moeloojaid, saab selle suvise trendi saavutada tänu nahahooldusele ja mitte klassikalise highlighteri abil.

Õigete kreemide, essentside ja seerumite kombinatsioon annab meile loomuliku ja tervisliku välimuse, samal ajal ka täiuslikult niisutades. Kui pehme sära ei ole sinu jaoks piisav, tasub inspiratsiooni võtta Givenchy moelavadelt ja kasutada holograafilist sädelust julgema ilme saavutamiseks.

Rohkem värvi

Fuksiin, päikeseline kollane, erkroheline, sinine ja särav koralloranž, mille Pantone Instituut nimetas 2019. aasta värviks – just need värvid valitsevad silmameigis. Toone tasub kanda eraldi, kattes kogu silmalau, nagu tehti seda Altuzarro, Byblos, Christian Siriano show’del või siis tagasihoidlikumal kujul, näiteks värvilise lainerjoonena nagu Cividini, Missoni või Guy Laroche modellid seda tegid.

Selliste julgete meikide korral tasub meeles pidada, et vähem on rohkem, jättes nahk loomulikuks ja kasutades ainult natuke huuleläiget.

Imeline roosa

Selle suve trendivärviks on kindlasti roosa, mida kanda lisaks silmalaugudel ka huultel, põskedel ja põsesarnadel, just nii nagu Giorgio Armani, La Petite Robe, Jacquemuse ja Costelloe modellid. Selle meigiga sobib eriti hästi lillede lisamine juustesse.

Rõhk huultel

Klassikaline punane, fuksia ja tumepruun on selle suve huulevärvitoonid. Chaneli poolt 2019. aasta kevad/suvi välimuses keskendutakse peamiselt erksale fuksiale ja sinise alatooniga punastele huultele, nagu ka Escada, Burberry’i ja Prantsuse moemaja Aigneri moelavadel.

Ja kõige julgem neist - Valentinost inspireeritud make-up, kus julge punane huul on kaetud tõeliste kristallidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles