Eksperiment: kas ja kuidas on võimalik ära elada Eestis keskmise palgaga?

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Foto: Kanal 2

Täna kell 22.00 jõuab Kanal 2 ekraanile dokumentaalsaade «Päriselu lood: Keskmise palga Eesti», kus  ajakirjanik Heelia Sillamaa proovib omal nahal läbi, kuidas Eesti eri paigus hakkama saada keskmise palgaga.

Kanal 2 ajakirjanik ja meelelahutussaate «Õhtu!» reporter Heelia Sillamaa harutab lahti teema, kas ja kuidas on võimalik ära elada Eestis keskmise palgaga. Fookusesse on võetud Eesti kolm erinevat paika – Tallinn, Haapsalu ja Hiiumaa. Teiste teemade seas uurib saade, millised on kinnisvara hinnad neis paikades ja kas keskmise palgaga on võimalik mõnes neis paigus näiteks maja soetada?

Igas paigas külastab Heelia üht peret, kes saab selles linnas hakkama keskmise palgaga, kuid on leidnud endale lisateenimiseks kavalaid nippe. Haapsalus elav pere on teinud enda poolest majast külalistemaja, Hiiumaa pere kasvatab lambaid ja kitsesid ja on avanud oma koduväravas armsa poekese. Hakkama saab igas Eesti paigas, kuid millise hinnaga?

Kanal 2 «Õhtu!» saatest tuntud eksperimendid on Heelia võtnud kaasa ka siia saatesse. Igas linnas veedab ta üksi aega kohalike seltsis, käies klubides ja kohvikutes, otsides võimalikku meelelahutust ja öömaja. Samuti otsib ta ka igas paigas endale eksperimendi korras tööd.

Värvikas dokumentaalsaade «Päriselu lood: Keskmise palga Eesti» on Kanal 2s täna kell 22.00, kohe pärast otsesaadet «Õhtu!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles