Meghani ja Harry sünnipäevasoov printsess Charlotte'ile ajas fännid kurjaks

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Printsess Charlotte'i neljanda sünnipäeva foto
Printsess Charlotte'i neljanda sünnipäeva foto Foto: George Rogers-WPA-Pool/SIPA / George Rogers-WPA-Pool/SIPA/Scanpix

Eile sai prints Williami ja hertsoginna Kate'i tütar printsess Charlotte nelja-aastaseks ja sel puhul jagas Kensingtoni palee oma Instagrami-leheküljel temast värskeid pilte. Kuid süütu kommentaar prints Harrylt ja Meghanilt on kuningliku pere fännid ootamatult pöördesse ajanud.

Prints Harryle ja hertsoginna Meghanile kuuluv Instagrammi-konto @Sussexroyal õnnitles kiirelt ka oma nime alt Charlotte'i tema fotode all.

Sõnumis seisis: «Palju õnne, Charlotte! Palju armastust, H ja M xo», lisaks olid sõnumis õhupalli- ja sünnipäevatordi emotikonid.

Foto: Kuvatõmmis

Armas kommentaar hakkas aga kiirelt negatiivset tähelepanu koguma, kuna nad ei viidanud Charlotte'ile kui printsessile. «Isegi Kensington Royali kontol (mis kuulub tema vanematele) viidatakse talle kui printsess Charlotte'ile. Meghan ei näita austust üles, just nagu ta tegi prints Louisega,» kommenteeris üks inimene ning paljud teised avaldasid sama meelsust.

Samas ütleb kuningliku pere etiketi spetsialist William Hanson, et Harryl ja Meghanil on õigus tiitlitest loobuda, kuna nad on sugulased. «Nende Instagram on juba näidanud, et nad võtavad kergema tooni erinevalt teistest kuningliku pere sotsiaalmeediakontodest,» sõnas ta Daily Mailile. «Kõigi teiste jaoks on korrektne nimetada teda printsess Charlotte'iks ja otseses vestluses Teie Kuninglikuks Kõrguseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles