7 hommikurituaali, mis teevad sind hetkega õnnelikuks

Naine
Copy
Foto: EVG photos / Pexels

Kui hommik ei lähe käima, pole päeval mõtet tullagi. Nende 7 hommikurituaaliga kavaldad sa pahura unemütsi endas üle ja alustad päeva laia naeratusega. 

1. Tee kohvijoogat

Liigutuste jada, mis lõõgastab, teeb õnnelikuks ja ärksaks: vajuta väljahingamisel nupule, pane sisse hingates kohvitasse masina alla, kuulata kohvi kõla ja tõmba järgmise sissehingamisega kohvilõhna endale ninna ... tõsta parema/vasaku käega tassi ja juhi see sujuvalt suu juurde. Kõige tähtsam: räägi kogu päev, kuidas sa esimese asjana hommikuti joogatad. Lõpuks usud sa seda ka ise ja see toimib sama hästi nagu platseebo. 

2. Tee oma voodi ilusaks

Ainult selleks, et ajule teada anda, et sa oled juba midagi ära teinud. Võid enda üle uhke ja õnnelik olla. 

3. Harjuta ümberhäälestamist

Uuringud näitavad, et peaaegu kõik on suhtumise küsimus. Dušist tuleb ainult külma? Väga hea, teebki erksaks! Niimoodi võib enam-vähem kõik positiivseks pöörata. Alustame kasvõi äratuskellast. Tore, et ta ikka üldse heliseb. Hm-hm ...

4. Ärata endas itaallane 

Suured žestid, üles suunatud lõug ... selline hoiak teeb teaduse sõnul õnnelikuks. 

5. Viis minutit värsket õhku

Kõige parem on alustada päeva viie rahuliku minutiga värskes õhus. Olgu akna peal, rõdul või aias. Kõige parem on seda ühendada kohvi-joogaga. 

6. Pane mobiil lennurežiimi peale, kuniks sa kodust välja lähed

Arvad, et otse pärast üles tõusmist tuleks Whatsapp üle vaadata? Kiirelt uudised läbi lugeda? Ainult mitte seda. Oma väike maailm on hommikul piisavalt suur. 

7. Tõuse varem üles, kui sa pead 

10 minutit rohkem und aitab sind palju vähem kui 10 minutit rohkem aega enda kordategemiseks. Lihtsalt nii on. Alati. 

Allikas: Barbara 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles