Millele peaksid esimesed 10 minutit kontoris kulutama, et päev oleks tõeliselt edukas?

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Hommik ei määratle ainult su meeleolu ülejäänud päevaks, vaid ka suhtumise töösse.  Need 5 asja aitavad olla edukam ja tõhusam. 

1. Pea korda

Pane esimestel minutitel kontoris asjad paika — aseta kõik vajalik käeulatusse. Korrastatud töökoht toimib sellepärast paremini, et su tähelepanu ei ole nii kerge kõrvale juhtida.

Võid panna ka potilille või lillekimbu lauale. See loob automaatselt hea meeleolu. 

2. Pane prioriteedid paika

Tee nimekiri asjadest, mis tuleb ära teha, et saaksid eesmärgipäraselt ja stabiilselt terve päeva töötada. Esimesed kümme minutit on ka paras aeg, et lugeda oma e-kirjad läbi. 

3. Koosta päevaplaan ja visualiseeri oma edu

Ikka ja jälle kuuleme positiivsete mõtete jõust. Proovi järele! Koosta päevaplaan kõigi nende asjadega, mida sa ette võtad, ja kujusta endale, kuidas need sul ka õnnestuvad. 

4. Ütle «ei»!

Edukus ei tähenda kõigele automaatset jaatust. Vastupidi. Pane piirid paika. Sa märkad, kuidas sa muutud edukamaks, kui saad üksikutele asjadele keskenduda, selmet lõputu tööjada käigus ära kustuda. 

5. Tervita oma töökaaslasi

Edukad inimesed tervitavad oma kolleege hommikuti. Tee ka sina seda! See mõjub kogu töökeskkonnale positiivselt. Samuti aitab see kolleegide meeleolust paremini aimu saada ja seda õigesti hinnata. 

Allikas: Freundin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles