Tuntud suunamudija saatuslik kannapööre

Hanneli Rudi
Copy
Liis on pidanud kaheksa aastat kõvasti pingutama, et kaal hakkaks näitama 100 väiksemat numbrit. Teekond on olnud pikk ja pingutusi nõudev, kuid end igati ära tasunud.
Liis on pidanud kaheksa aastat kõvasti pingutama, et kaal hakkaks näitama 100 väiksemat numbrit. Teekond on olnud pikk ja pingutusi nõudev, kuid end igati ära tasunud. Foto: Erik Tikan

Kui tavalisele harrastussportlasele on triatloniks valmistumine suur ettevõtmine, mis nõuab tõsist treenimist, siis Eesti üks edukaim suunamudija Liis Velsker (26) tunnistab, et kuidagi imelik on nii vähe trenni teha. Liisi head vormi vaadates tundub uskumatuna, et mõne aasta eest ulatus tema kaalunumber kõvasti üle saja kilo.

«Ühel päeval vaatasin peeglisse ja lihtsalt nutsin, sest ei tahtnud enam olla nii suur,» meenutab Eesti üks tuntumaid influencer’eid, kenasti eesti keeles öelduna suunamudijaid Liis Velsker, kes toona nägi kaalule astudes arvu 126. Kaheksa aastat hiljem ütleb noor naine, et just see oli murdehetk, mil ta julges endale tunnistada, et ta ongi ülekaaluline ja vihkab seetõttu ennast, ning ainus võimalus oma elu muuta on muuta söömisharjumusi ning hakata trenni tegema. «Ma lootsin, et kui olen peenike, siis hakkan ennast armastama,» lisab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles