Kuidas saab naha hoobilt toonusesse ja sidekoe tugevaks?

Naine
Copy
Foto: Toni Cuenca / Pexels

Hooldus, trenn ja toit — lõtvunud sidekude annab juba lühikese ajaga uuesti vormi ajada.

Kõrgtehnoloogilised kreemid on vaid üks osa ilust. Veelgi olulisem on õige toit. Juurvili teeb saledaks ja aitab vananemisprotsesse aeglustada. 

Treening aitab kasvuhormoone toota ja ergutab ka verevarustust. Nii saab nahk kergemini hapnikku ja toitaineid, rakud uuenevad kiiremini ja nahk näib noorem. 

Siredad käsivarred

Kõik on ilusam, kui käsivarred on treenitud ja õige hoolduse abil meeldivalt toonuses. Pärast koorimist omastab nahk kreemide toimeaineid kõige tõhusamini, kuna verevarustus on parem. Proovi tselluliidigeeli ka käsivartel. 

Kaunis dekoltee

Paljud unustavad, et just selles piirkonnas on nahk erakordselt õhuke, kuna seal rasunäärmeid peaaegu et polegi. Nii on päevakorras pidev niisutamine, kui tahad kaunist efekti saavutada. Kõige tõhusamad kreemid peenikeste dekolteekortsude vastu sisaldavad hüaluroonhapet. Kortsuvastased kreemid on samuti naha tugifunktsioonile abiks. 

Nõrgad veenid tulenevad nõrgast sidekoest 

Nõrkadest veenidest annavad märku sinakalt kumavad veenilaiendid, mis teevad teinekord ka valu. Põhjuseks on vere kogunemine jalgadesse, mis tekitab turseid ja raskustunnet. Mõnedel inimestel on nõrk sidekude pärilik, teistel  tingitud hormonaalsetest muudatustest, näiteks rasedusest või menopausist. Siin on abiks lümfiringet ergutavad hooldused ja massaažid ning koesoolad. 

Allikas: My Life

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles