Hooaja viimane «Pilvede all»: kas Erik kaotab tõepoolest kõik, mis on elus oluline? (1)

Naine
Copy
Foto: Kodutunne

Viskad uksest välja, ronib aknast sisse tagasi - me kõik teame mõnd sellist inimest. Teine aga läheb ise, vaikselt ja midagi ütlemata. Ka selliseid on meie ümber. Hooaja viimases osas näeme nii üht kui teist, põhjust on naerda ja nutta samuti.

Mäletatavasti kandsid Sirje pingutused vilja ning Liisa pakkus Erikule julgelt välja vanaemalt saadud idee sellest, kuidas nende kärgpere võiks edukalt toimida. Nüüd on Eriku kord lapse mõte Kertule «maha müüa», kuid nagu arvata võib, ei tule sellest midagi välja. Kertu keeldumine pole ainus löök, mis Erikut tabab. Ta plaanib meeleheitlikku ja avalikku sammu, et Kertu poolehoidu võita, kuid tulemuseks on hoopis see, et Erik kaotab kõik, mis eluliselt oluline. Vähemalt nii talle endale tundub. Viimases hädas ja suurtest kaotustest muserdatuna, otsib ta mõistmist ikka Kertu juurest, kes üllataval kombel suudabki Erikule tuge pakkuda.

Sõpra vajab ka Sirje, sest Gunnari pärast on põhjust muret tunda. Albert ja Inna püüavad toeks olla, kuid seda, mis Sirjet ees ootab, et oska isegi nemad ette näha. Pöördelise ja üllatava lõpuga hooaja viimane «Pilvede all» alustab juba õhtul, ikka kell 22.00.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles