Soengunõu selleks kevadeks: sassis lokid ja pilkupüüdvad klambrid

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Foto: Erakogu

Kätte on jõudnud aeg oma pikka aega mütsi all konutanud kiharad valla lasta ja katsetada mõne uue põneva soengustiiliga. Aga millisega? Selle kevade soengutrende tutvustab stilist Kristine Mets.

5 soengusoovitust, millega sel kevadel pilke püüad:

  1. Tahad või ei taha, aga tukk on ikka moes. Selle kevade tukatrendiks on beebitukk ehk tukk, mis lõppeb kulmudest ülevalpool ning kardintukk ehk veidi väljakasvanud tukk, miks keskelt kahele poole laiali sätitud. Siiski tuleb tuka lõikamisel meeles pidada, et see vajab igapäevast hoolitsust.
  2. Suured värvilised sädelevad juukseklambrid ja aksessuaarid! Ära kasuta harilikke musti juuksenõelu nagu kõik teised, sest moes säravad klambrid. Las ka teised imetlevad sinu juukseehteid.
  3. Kõrge hobusesaba aeg on läbi, pats tuleb teha kuklasse – kanna krunni, punupatsi või hobusesaba, aga madalal.
  4. Juukseid värvides soovitan valida pastelsed või heledad toonid – natuke roosakaks või blondiks – praegu on sinu võimalus eksperimenteerida ja käia samal ajal kaasas maailmamoega.
  5. Lõika juuksed lühikeseks – trendikas on bob soengustiil. Kui jääd soojal kevadhommikul päikest nautima ja läheb kiireks, siis pole hullu, sest veidi sassis ja lokiline bob on selle kevade kuumim soengutrend. Sasi näppudega juustes ja ongi valmis. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles