6 märki, et tegemist on väärt mehega

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kuna meie ümber on nii palju mehi, kes valetavad ja teesklevad, siis võib siira ja hea mehe äratundmine olla paras katsumus. Teie ees on 6 märki, et tegemist on väärt mehega.

1. Pöörab sulle tähelepanu

Kui ta on piisavalt tundlik, saamaks aru millal sa oled põnevil, õnnelik, õnnetu ja kõike seda muud, siis on tal üks oluline omadus naise õnnelikuks tegemise jaoks olemas.

2. Toetab sinu unistusi

Hea mees kuulab sinu äriideesid, istub sinu esinemistel esireas, aitab kaasa sinu ettevõtmiste õnnestumisele ja mis kõige tähtsam – usub sinusse, isegi kui sa ise parasjagu ei usu.

3. Ta mitte ainult ei loobi sõnu, vaid tõestab oma armastust ka tegudega

«Ma armastan sind» on paljude jaoks küll lihtne öelda, kuid pikemas perspektiivis mitte nii kerge näidata. Head mehed teavad seda ja seetõttu veenduvad nad, et näitavad oma armastust nii sõnade kui ka tegudega. Nad tõestavad sulle järjepidevalt, et nende jaoks ei ole «armastus» vaid üks sõnakõlks (mis ei tähenda seda, et nad ei julgeks oma tundeid sõnades väljendada). Meeles tasub pidada, et ka väikesed asjad on suure tähendusega - näiteks vahetevahel sinu kohustuste enda õlule võtmine, et saaksid kauem magada.

4. Ta inspireerib sind olema parem inimene

Kui tema elustiil inspireerib ka sind olema parem inimene (tervise eest hoolitsemisel, inimsuhetes, tööülesannetes), siis oled ehk leidnud enda jaoks selle õige.

5. Pöörab väikestele asjadele tähelepanu

Kalleid kingitusi võivad osta kõik, kellel on piisavalt raha. Ja kuigi hinnalised kingitused ei ole ilmtingimata vähetähtsad, siis hingega tehtud kingitustele need siiski vastu ei saa.

6. Lugupidav

Ta on sinu suhtes lugupidav ning ei pea sind asjades ebapädevaks lihtsalt seetõttu, et sa oled naine. Õige mees on sinuga aupaklik ka konfliktiolukorras, mil ta on endast väljas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles