6 geniaalset jääkuubiku-nõksu

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Jääkuubikute kõlin kokteiliklaasis on muusika iga kokteilisõbra kõrvadele, ent jää oskab meid ka palju ilusamaks võluda.

1. Kulmude kitkumine

Enne kulmude vormiajamist sõida jääkuubikuga üle kulmupartii. See ei vähenda üksnes valu kitkumisel, vaid ennetab ka punetuste teket. 

2. Särav nahk 

Kes ei tahaks ilusat, loomulikult säravat nahka. Kõige paremini äratab näo ellu kerge jääkuubikumassaaž. Kuivata nägu ja ongi valmis! Sul pole isegi meikida vaja. Külm ergutab verevarustust, poorid tõmbuvad kokku ja sellest muutub nahk roosiliseks. Räägivad, et selle nõksuga saab isegi kortse ära hoida. 

3. Meigipraimer 

Kui sulle ikkagi meeldib end jumestada, siis oli eelnev samm suurepärane ettevalmistus meikimiseks. Kuna poorid on kokku tõmbunud ja rasueritus ohjeldatud, siis peab ka meik terve päeva vastu ja nahk ei lähe nii kiiresti rasuseks. 

4. Vistrikest vabanemine 

Mähi paar jääkuubikut rätikusse ja vajuta õrnalt punni või punetuse peale. Ka siin aitab külm valu leevendada ja vistrik tõmbub iseenesest väiksemaks. 

5. Paistes silmad

Kui sa ärkasid paistes silmadega üles, siis tee paar jääkuubikuringi silmade ümber. See vähendab paistetust ja soodustav verevarustust. Sa näed sekunditega värskem välja.

6. Küünelaki kuivatamine

Kui sa kuulud nende inimeste hulka, kellel  õnnestub alati värskelt pärast lakkimist küüntega kuhugi vastu minna või midagi riivata, siis pane jääveekausike juba valmis. Pärast lakkimist torka sõrmed jäävette, kuna see lühendab kuivamisaega poole võrra. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles