Väike dieedisaladus Hollywoodist, mis annab sireda keha ja klaari naha

Naine
Copy
Cara Delevingne
Cara Delevingne Foto: Sonia Moskowitz / ZUMAPRESS.com

Hollywoodi staaride toitumisnõustaja, dr Philip Goglia avaldas oma toitumiskava ja andis teada, millest paljud staarid on hea vormi nimel loobunud. 

Dr Philip Goglia, Hollywoodi toitumisnõustaja, avaldas saladuse, kuidas staarid nii siredad ja saledad püsivad. «Dr P» kliendid Cara Delevingne, Chris Pratt, Khloé Kardashian ja Chris Hemsworth on loobunud nimelt piimatoodetest ja saanud tasuks unelmate keha, väidab dr Goglia. 

Kuidas toimib toitumiskava G-Plan Nutrition Program?

Toitumiskava G-Plan Nutrition Program  põhimõte on lihtne, nagu selgitab dr Goglia: piimatooted mõjuvad negatiivselt seedimisele, põhjustavad puhitusi ja tõstavad põletikunäite. Ka hapnikuvahetus kannatavat selle all. Kõige olulisem ongi doktoris sõnul vältida kehas põletikku soodustavad toiduaineid. (Vt ka videot!)

Piimavaba programmi meeldiv kõrvalmõju on doktori sõnul see, et piimatoodetest loobumine pole hea üksnes figuurile, vaid annab ka puhtama ja klaarima naha.  

Chris Pratt
Chris Pratt Foto: DDNY/Broadimage / DDNY/Broadimage

Staaride kujur

Dr Goglia programm aitas väidetavalt Chris Prattil filmi «Galaktika valvurid» jaoks umbes 27 kilo alla võtta. Khloé Kardashian kaotas aga kuue nädalaga viis kilo. 

Allikas: Freundin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles