Täna alustab eetris Malluka pere uus suveseiklus

Naine
Copy
Foto: Kanal2

Täna kell 21.30 stardib Kanal 2 ekraanil uus suvesaade «Malluka suvi maal», kus staarblogija Mallukas võtab koos oma abikaasa Kardo ja kolme lapsega vastu uue väljakutse ning kolib suveks linnast kaugele maatöödega rinda pistma.

Blogija Mallukas ehk Mariann Treimann peab Eesti ühte populaarsemat blogi, mida loeb ühes kuus keskmiselt 120 000 inimest, külastades lehte ligi kolm miljonit korda kuus.

Kui muidu on inimestel suvel tavaks puhata, siis Malluka pere talitab vastupidi ja läheb tallu tööle. Eesmärgiks on lastele tutvustada linde ja loomi, selle käigus hulk maatöid selgeks saada ning äragi teha. 

Kas sellest tuleb Vargamäe mõõtu töörabamine või ootab neid eest lust ja lillepidu, näitab juba aeg. Kindlasti saab vaataja aga kaasa elada tõelisele maaelule ning pole välistatud, et kogu selle töörabamise käigus saab kõvasti naljagi.

Alustuseks võetakse suund Läti piiri äärde tallu, kus kasvatatakse 90 protsendist toidust ise. Milline on argipäev sellises elamises? Kuidas hobusega põldu künda, lehma lüpsta, vaipu kududa või juustu valmistada? Malluka pere lööb jõudumööda käed külge ja õpib ametit. 

Lustakas suvesaade «Malluka suvi maal» alustab Kanal 2-s täna kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles