Lõuna-Eestis viidi raskes joobes ema kainenema, pisipõnn on lastekaitsjate hoole all

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Ivanna Grigorova / PantherMedia / Scanpix

Lõuna-Eestis viis politsei kainenema ligi neljapromillise joobega väikelapse ema. Vankris olnud üheaastane poisslaps anti tema heaolu tagamiseks lastekaitsjate hoole alla. 

Eile jäi Lõuna-Eestis ühele naisele silma lapsevankriga noor ema, kes kallutas kurgust alla Bocki, seisab Lõunaprefektuuri Facebooki-postituses. «Pisike laps on kärus ja ema kõrval joob, see ei ole okei,» palus murelik helistaja politseid appi.

Politsei tuvastas noorel emal ligi neljapromillise joobe ning kuna naine oli täbaras seisus, viidi ta esialgu kainenema. Vankrist politseinikele vastu vaadanud üheaastane poisipõnn tuli tema enda heaolu tagamiseks anda lastekaitsjate hoole alla.

Lapsed on meie elu õied ja selleks, et need õied ei närbuks, vaid virguks, vajab neist igaüks vanemate hoolt, abi ja kaitset. Ja igaüks, kes on otsustanud lapse saada, peab meeles pidama, et ta on kohustatud oma lapse eest hoolitsema. Kui vanem ei suuda igakülgselt oma maimukese eest vastutada, sekkub lapse päästmiseks riik, et pisikesele ilmakodanikule, kes ise end aidata veel ei oska ega saa, toeks olla.

Kui märkate abivajavaid lapsi, palun andke sest jätkuvalt teada hädaabinumbril 112 või lasteabi telefonil 116 111.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles