Hea teada: 3 suvist juuksehooldusnippi blondidele

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Murat Subatli / PantherMedia / Murat Subatli

Soolane vesi, kloor ja UV-kiirgus on küll suve märksõnad, kuid ei tee sugugi pai su juustele. Kui oled blondide kiharate omanik, pane tähele neid kolme suvist juuksehooldusnippi.

1. Väldi otsest päikesekiirgust

Juukseid tuleb otsese päikesekiirguse eest kaitsta samal viisil nagu sa oma nahka kaitsed. UV-kiired kuivatavad su kiharaid ja muudavad värvi tuhmimaks. Kui tead, et viibid pikemalt päikese käes, pane pähe mõnus suvine kaabu või kasuta UV-kaitsega juuksespreid, soovitab PureWow. 

2. Hoia šampoonitamisega tagasi

Suvel võib peapesu eriti sagedaseks muutuda, sest väljas on palav ja rannas käimine muudab kiharad kiiresti mustaks. Tegelikult ei tohiks pead liiga tihti pesta, sest see muudab värvi tuhmimaks ja röövib juustest naturaalsed õlid. Proovi näiteks nädalas korra või kaks sügavpuhastavat hooldust ja kasuta rikkalikult niisutavaid palsameid.

3. Ole klooriga hoolas

Kui plaanid veeta mõnusa suvepäeva basseini ääres, peaksid oma blonde kiharaid enne vette hüppamist puhta veega niisutama. See aitab juustel endasse imada vähem klooriga vett. Pärast basseinist väljumist on oluline võimalikult kiiresti juuksed šampooni ja palsamiga puhtaks pesta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles