Mees mõtiskleb: aga kui Nolani filmivõtete tõttu jääb keegi ratastooli või kukub kokku Lasnamäe kortermaja?

Copy
Tallinn 05.06.2019
Laagna tee. Drooni vaade.

Laagna road, drone view
FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
Tallinn 05.06.2019 Laagna tee. Drooni vaade. Laagna road, drone view FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: Sander Ilvest / Postimees

Hetkel, kui kirjutan, ei ole veel teada, mis saab filmivõtetest Tallinnas. Infost, mis tavalisele lugejale kostub, jääb mulje, et ei tule midagi välja, sest linnapea/linn ei ole nõus tingimustega, mis puudutavad eelkõige Lasnamäe kanalit. Loodame parimat, kuid mis on parim? Nõnda küsib meie püsikirjasaatja Franz K.

Oletame, et filmivõtted toimuvad ja Christopfer Nolani «Tenet» võtetel läheb midagi nihu ja lõhkeainet sai kuskile liiga palju ja sellest tekkis Lasnamäe paes vibratsioon-maavärin ja üks kõrge maja kukub kokku. On ohvreid ja mitte vähe.

Teine variant, et tohutu liikluskaosega seoses läheb asi nii käest ja inimesed muutuvad nii närviliseks, et juhtub palju avariisid. On hukkunuid ja ratastooli jääjaid. Ja need mõlemad negatiivsed sündmused on tõestatud, et juhtusid just selle «neetud» filmi võtete pärast. Siis oleks ju Tallinn ja linnapea Kõlvart nö tegijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles