Uus ja kuum: Meghani tedretäppidel on kullakaal

Naine
Copy
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Nils Jorgensen/Capital Pictures / JOR/Capital Pictures

Vähe sellest, et iga teine mees peab tedretäppe naistel seksikateks, on tedretäpid sel suvel tõeliselt kuum teema! Kellele loodus pole tähne andnud, saab nad endale käigupealt tekitada. 

Pärast prints Harry ja Meghani rõõmsat pulmatseremooniat võrsus paljudes naistes soov just sedasama teha — olla nõnda tedretäpiliste põskedega nagu värske Sussexi hertsoginna. 

«Minu klientide üks sagedasemaid soove on endale tedretäpid à la Meghan naha sisse torkida,» kõneleb tattoo-kunstnik Gabriele Rainbow Atlantast Ameerikast. Püsivate «võltstedretäppide» hind on 250 dollarit. 

Foto: Instagram / @gabriellerainbow
Foto: Instagram / @gabriellerainbow

Sel suvel teevad ilma tedretäpid

Aastakümneid põlastusväärseks iluveaks peetud tedretähnid — tegu on ju ikkagi pigmendihäirega — on viimastel aastatel tugeva tõusu teinud ja näol sama kindlalt ilutsemas kui laujoon. Lõppeks on tedretähed armsad, seksikad ja muudavad näoilme nooremaks.  

Või nagu ütles Pipi: «Ei, ma ei kannata tedretähtede all.»

Tätoveerijatel kannab uudne tedretähe-teenus armsat nimetust «Sunkiss».

Kuidas endale ise tedretäppe teha?

Kui sind tätoveerimine ei tõmba, aga tahaksid siiski tedretäppidega ringi käia, võid osta spetsiaalse pliiatsi, Freckle-Pencil, millega saab väikseid punktikesi endale näole tekitada. Loomulikult ajab ka sobivas toonis silmapliiats asja ära. 

Vali värv, mis pole ülearu tume. Kõige loomulikumana mõjuvad helepruunid varjundid. 

Täppe tee sinna, kus nad päikesega tavaliselt tekkivad, teisisõnu näo kõrgematele kohtadele. 

Enne tedretäppide tegemist tuleks nahk vaid kergelt kas puudri, BB- või CC-kreemiga katta. Päikesepuuder annab tedretäppide juurde suurepärase päiksehõõguse. 

Allikas: Fit For Fun

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles