Annely Peebo: 40selt saabub naise jaoks naudingute aeg

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Peebo
Annely Peebo Foto: Erakogu

Alati särav ja armastatud ooperilaulja Annely Peebo (40) usub, et hoolimata juba naise jaoks küpsest east on temas tütarlapselikku krutskimeelsust, mis tal oma kahe poja kasvatamisel ka ära kulub, kirjutab ajakiri Naised

«Naine on suurepärane kahekümneselt, veetlev neljakümneselt ja vastupandamatu elu lõpuni. See on ilus lause - meil on ainult põhjust rõõmu tunda, sest muutume vastupandamatuks,» ütles värskelt 40. sünnipäeva pidanud Annely.

Praegust eluetappi nimetab kahe väikse poisi - kuueaastase Leon Tristani ja kaheaastase Lauri Lennoxi ema naudingute ajaks. «Naine on selles vanuses jõudnud sinnamaani, et on pere loonud, lapsed sünnitanud, tööpost on paigas ja kodu on rajatud,» tõdes ta, lisades, et vundamendid on igal alal loodud ja nende peal nüüd käia ja olla on palju mugavam ja mõnusam.

Annely ei ihka olla aastaid ega aastakümneid noorem, sest näiteks emaks saamine on õpetanud teda elu natuke rahulikuma, targema pilguga vaatama; samuti on tal praegugi jõudu teha sporti, reisida, olla ema, teha tööd.

Meestele, kes teatud vanuses naisi maha kannavad, ütleb Annely diplomaatiliselt, et eks igaüks otsustab oma elu üle ise, aga peale välimuse on tähtis ka sisu.

«Ühte 20-25-aastast naist on kaunis vaadata ja noore inimese lõhn on juba teine. Aga samas tuleb selle peale ka mõelda, et kui see 20-aastane suu lahti teeb, kas see vaimne baas on ka küpse mõtteviisiga mehega jagamiseks. Ainult väline atraktiivsus - sellest väsib suhteliselt kiiresti ära,» usub Annely.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles