Tütre isadepäevakink pani kasuisa liigutusest nutma (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Angloameerika maailmas tähistati eelmisel pühapäeval, juuni kolmandal pühapäeval, isadepäeva. Ühe naise kingitus oma kasuisale oli aga nii liigutav, et pani mehe hellusest pisaraid valama.

Kooliaastate kestel luges Sophia Wilcox iga päev motiveerivaid sildikesi, mille oli uksele jätnud tema kasuisa Brian Sandusky. See oli nende omavaheline traditsioon, kuid Brianil polnud aimugi, et Sophia kõik kirjakesed alles jättis.

Pärast kooli lõppu raamis ta märkmepaberid ära ning kinkis isadepäevaks oma 46-aastasele kasuisale. Naine jagas südantliigutavat sündmust ka sotsiaalmeedias ning kogus kiirelt Twitteris üle poole miljoni meeldimise ning 112 000 kommentaari.

«Ta oli liigutusest sõnatu,» ütles Sophia. «Tal polnud aimugi, et olin need alles jätnud, kuid olin need säilitanud just seetõttu, et mul oli sel ajal väga raske, tema kirjad panid mind aga paremini tundma ja hindasin neid väga. Ta meenutas mulle, et ma olen armastatud ja et mu kasuisa hoolib minust väga. Ma arvan, et sel [kingi üleandmise] hetkel sai ta ühekorraga aru, kui suur ja oluline mõju tal minu elule on olnud.»

Sophia ütles, et ei suuda kokku lugeda kordi, kui Brian on ta uksele jätnud kirju stiilis «Tänase päeva sõna on TUGEV! Ma armastan sind», «Olgu su päev sama ilus kui sa ise», «Sa oled suurepärane. Ole seda, ela seda, see saabki olema!».

«Ma loodan, et kõik saavad tänu sellele videole aru, kui oluline on perekond ja et perekond ei tähenda ainult veresugulasi,» vahendab Metro Sophia sõnu.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles