Halle Berry kõhulihaste saladus

Naine
Copy
Foto: Cronos/Kazuki Hirata / imago images / Cronos

52-aastane Halle Berry näeb sel aastal erakordselt sire välja. Enda Instagrami kontol näitab kinodiiva, millise lihtsa koduse vahendiga saab kõhulihased kergesti vormi. 

Keto-dieedi, kardiotreeningu ja poksiga hoiab kahe lapse ema, Halle Berry oma keha tippvormis. 

Uues märulifilmis «John Wick 3: Parabellum» otsustas näitlejatar sedapuhku kõik kaskadööritrikid ise ära teha ja käis viis kuus korda nädalas Peter Lee Thomase juures trennis.

Instagrami kontol on Berry tutvustanud aasta algusest peale oma fitnessi-režiimi. Teemaviite  #fitnessfriday all postitab näitlejanna nii toitumisnõuandeid kui väikseid lõike oma treeningust.  

Halle Berry
Halle Berry Foto: Dave Bedrosian / imago images / Future Image

Kodune vahend kõhulihaste treenimiseks

Oma uusimas postituses näitab Oscariga pärjatud näitleja aga viit kõhulihaste harjutust abivahendiga, mis on igaühel kodus olemas: käterätik. Ei mingit kallist fitnessivarustust! 

Oma postituses kirjutab Berry, et treening peaks olema kiire, lihtne ja kõigile kättesaadav. «See kiire treening isoleerib erinevad kõhulihased, et tervet keskosa treenida — ükskõik millises vormis sa oled.» Täpsemalt võib seda uurida näitlejanna Instagrami kontolt. Lisaks leiab sealt muidki kasulikke treeningvideoid ja toitumisnõuandeid. 

Foto: Instagram / @halleberry
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles