4 märki, et su partner pole veel tõsisemaks suhteks valmis

Naine
Copy
Foto: pexels.com

Oled partneriga juba mõnda aega koos olnud ja soovid, et teie suhe muutuks tõsisemaks, kuid tema on endiselt kõhklev. Äkki peaksid nendele märkidele tähelepanu pöörduma.

Ta ei austa sinuga koosolemise aega

Üks viis suhte edasi arendamiseks on üheskoos veedetud aeg. Seega kui sinu partner ei leia sinu jaoks piisavalt aega või ta eelistab veeta rohkem aega kusagil teises seltskonnas võib see olla märk sellest, et tal pole tõsisema suhte jaoks huvi. 

Talle on töö tähtsam kui sina

Suhtes peavad partnerid olema võrdsed ja suutma leida kompromisse. Töö on loomulikult oluline, kuid kui üks hetk on töö talle olulisem kui sina peaksid kaaluma taaskord seda, et võib olla pole ta tõsisemaks suhteks valmis.

Ta on muutunud isekaks

Ära loo tõsisemat suhet kunagi inimesega, kes soovib, et kogu maailm keerleks ainult tema ümber. Kui tema sinu huvide, soovide ja murede vastu mingit huvi ei näita, tähendab see seda, et tegemist on tõelise egoistiga. 

Ta soovib hoida suhet pinnapealsena

Koos teleka vaatamine või kinos käimine on kahtlemata toredad tegevused, mida koos kaaslasega ette võtta, kuid üks hetk soovid sa ka ju midagi rohkemat. Jälgi, kuidas ta käitub kui juttu tuleb tulevikust või ühisest elust, kui ta nende teemade vastu mingit huvi ei tunne, siis ilmselgelt ei soovi ta ka tõsisemat suhet, kirjutab msn.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles