6 feng shui reeglit, mis kirgastavad su voodielu

Naine
Copy
Foto: Walid Riachy / Pexels

Ka intiimelus võib oodata imesid, kui arvestada oma magamistoas nende kuue feng shui juhtnööriga. 

1. Paiguta oma voodi õigesti

Voodi peats peaks suunaga seina poole olema ja jaluts ei peaks ukse suunas olema, sest vastasel korral läheks energia magamise ajal lihtsalt kaotsi. Õige magamistoa-energia annab feng shui sõnul selline paigutus, kui näed magamistuppa astudes voodit külje pealt. Mida rohkem positiivset energiat magamistoas, seda parem voodielu. 

2. Jäta peegel üles panemata

Peegel laseb feng shui sõnul energial läbematult siia-sinna tiirutada. Positiivse voodielu ja üleüldise energia mõttes tähendab see pigem ülearust stressi kui heaolu. Kui sa vajad magamistoas ilmtingimata peeglit, siis pane see kas ukse taha üles või kleebi riidekapiukse siseküljele. 

3. Vabane ülearusest pahnast

Karbid-kastid, vana kraam  ja laialipillutud asjad, mida sul pole nagunii vaja — see kõik tuleks magamistoas välja saata ja viia kas pööningule, kolikambrisse, visata ära või annetada. See puudutab ka selliseid asju nagu ülearused tekid, padjad jms. 

4. Pagenda elektritarbed magamistoast välja

Arvutid, telerid, mobiilid: kui eelistad magamistoas head energiat ja romantilist ümbrust, pole elektroonikavidinatel seal kohta. 

5. Vii närtsinud lilled välja 

Närtsinud lilled esindavad kaduvust ja kõdu ning polegi kuigi imekspandav, et nad loovad magamistoas kehva energiat. Kui sulle meeldivad lilled ja taimed magamistoas, kanna hoolt selle eest, et nad oleksid alati värsked ja vesi vaasis vahetatud. 

6. Hoia tasakaalu 

Isiklik balanss on eelkõige tähtis, kuid feng shui mõistes tuleks ka ruumikujunduses kõike tasakaalus hoida. Näiteks tuleks jätta voodist nii vasakule kui paremale poole võrdne vahemaa või paigutada mõlemale küljele sama tüüpi öökapp. 

Allikas: Freundin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles