Mis muudab hertsoginna Meghani jume nii säravaks?

Naine
Copy
Foto: Peter Nicholls / PA Wire/PA Images

Avala naeratusega hertsoginna Meghani värske kuma üheks saladuseks on tema korralik, võiks öelda isegi range toitumine. Olgu aga juba ette öeldud, et tema suur lemmik, pasta, pole samuti mõni lihtne makaronivorm. 

Hommikut alustab hertsoginna kõige meesamini klassikalise porridži banaanide või teiste puuviljadega. Maitseks veidi manuka-mett ja suira — ning ongi hommikusöök valmis. Ei kõlagi just kuigi ekstravagantselt, aga nahale ja juustele mõjuvad need koostisosad suurepäraselt. 

Muide, Uus-Meremaa päritolu manuka-mesi toimib  ka põletikuvastaselt, mida on iidsed maoorid kasutanud universaalravimina juba aastasadu. 

Hommiku juurde kuuluvad ka «kuum sidrun» ja rohelised smuutid spinati, ingveri ja õuntega. 

Lõunasöögina on au sees hooaja köögiviljadest valmistatud supid ja pajaroad. 

Mis puudutab aga pastat, siis sellest ei loobu prints Harry naine rangele dieedile vaatamata. Tal on aga üks trikk: makaronidest saadavate lihtsüsivesikute asemel on toitumisteadliku hertsoginna nuudlid ehk Zoodles valmistatud köögiviljast. Nuudlite tegemisel lähevad käiku suvikõrvitsad, porgandid, punapeedid jt, mis ei hiilga rasva ega süsivesikutega, küll aga vitamiinide, mineraalide ja kiudainetega — ning see ongi ilusa näonaha eelduseks. 

Allikas: Gala

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles