Viis levinud, aga rumalat viga, millega sa oma kulmud ära rikud

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Shutterstock

Kui asi puudutab kulmude modelleerimist, siis on oluline silmas pidada ühte põhimõtet: ära tee liiga! Kulmude struktuuri on märksa kergem ära rikkuda kui esialgu tundub.

Krasotka kirjutab, et kulmud on olnud pikalt moemaailmas tähelepanu keskpunktis. Igal aastal saame teada, millise kujuga kulmud on sel hooajal moes ning paljud järgivad pimedalt iga trendi. Kui aga liiga hoolsalt pintsettidega kulmukarvade kallale minna, võib «algmaterjalile» lootusetult kahju teha.

Kulmustilist Tatjana Nikonorova annab nõuandeid, kuidas oma kulmude eest hoolt kanda ning millised on kõige rumalamad vead, millega neile viga tehakse.

  1. Sa kasutad kodus pintsette. Parem oleks, kui sa pintsetid üldse ära kaotaksid. Pidev nokkimine ei aita karvadel kasvada naturaalselt. Piisab, kui sa käid kord kuus professionaali juures, kes aitab kulmusid piirata ning ei kahjusta neid.
  2. Sa kasutad kääre. Nikonorova ei soovita kodus ka ise kääridega kulmukarvade kallale minna. Nimelt soodustab kääridega lõikamine karvastruktuuri paksenemist ja kasvu intensiivistumist, aga ka vales suunas kasvamist.
  3. Sa kasutad liiga raskekujulist kosmeetikat. Jah, rohke värvikiht annab kulmudele ihaldatud kuju, kuid mõjutab kasvu ja karvanääpse negatiivselt. Parem oleks kasutada lauvärve või kulmugeele, et anda neile soovitud kuju ilma liigselt koormamata.
  4. Sa ajad taga täielikku sümmeetriat. Kui palju aega veedad sa päevas, et anda kulmudele täpselt ühesugune, sümmeetriline kuju? Küsimus: milleks sa seda teed? Meie näod on keerulised ja unikaalsed, kunstlik sümmeetria ei näe ilus välja. Kulmu modelleerimine peab olema naturaalne ja harmooniline.
  5. Sa järgid pimesi moodi. Pea meeles: moodne on see, mis sulle meeldib ja sinu näoga kokku kõlab. Jah, Maril võivad olla ilusad kulmud, kuid iseasi, kas täpselt sellised ka sulle sobivad.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles