See on parim nädalapäev hotelli sisseregistreerimiseks

Naine
Copy
Foto: Carolline De Souza / Pexels

Selle lihtsa teadmisega võid järgmisel puhkusel veidi raha säästa. 

Selle väikse trikiga võid puhkuse-, äri- või isegi nädalavahetusereisil kenasti kopkaid säästa. Vali õige nädalapäev hotelli sisseregistreerimiseks juba varakult välja, siis ei saa midagi valesti minna, kirjutab Freundin. 

Kui plaanid järgmist puhkust, proovi see niimoodi korraldada, et teed hotelli check-in'i nädala viimasel päeval. Portaali Hopper sõnul on pühapäev nädala soodsaim päev ja reisijad võivad kuni 19 protsenti kokku hoida. Hopperi analüüsi kohaselt on kõige kallim päev teisipäev, millal hotelli sisseregistreerida. 

Soodsatest sisseregistreerimispäevadest on pühapäeva järel teisel kohal reede. Eelkõige on hinnad nendes hotellides, kus broneeritakse sageli ärireiside jaoks, nädala sees päris tublisti kallimad.  

Kui palju varem tuleks broneerida?

Aeg, millal sa broneeringut teostad, oleneb eelkõige eesmärgist. Kui sa oled kas ärireisil või kavandad väikest nädalalõpureisi ja eelistad suhteliselt paindlikult kujundatud programmi, siis peaks piisama kahenädalase varuga broneerimisest.

Kui aga plaanid suuremat puhkusereisi tihedasti asustatud piirkonda ja sul tuleb kaugele lennata, siis tuleks hotellivõrdlus juba kaks kuni kolm kuud varem ära teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles