Kannad pluss-suurust? 5 kehapositiivset pesunippi, mis lisavad enesekindlust

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Linette pesu.
Linette pesu. Foto: Erakogu

Naiselik pesu ei ole mõeldud ainult supermodellide figuure kaunistama.

Kui oled kurvikam naine ja tunned ennast pesus pisut ebakindlana, on aeg muutusteks. Kristiine keskuses asuva Linette pesukaupluse juhataja Natalja Morozova annab viis kehapositiivset nippi, mis aitavad naise enesekindlust tõsta ja tõestavad, et naiselik pesu ei ole mõeldud ainult supermodellidele.

1. Toestusega rinnahoidjad

Suurema rinna omanikel soovitab juhataja kanda tugikaarte ja toestusega rinnahoidjaid. «Tänu sellele istuvad ka pluusid ja kleidid seljas paremini ning pesukandja tunneb ennast mugavamalt. Eriti suure büstiga naiste puhul aitab see vähendada ka seljavalusid,» täpsustab Morozova.

2. Kumerusi ei tasu varjata

Samuti leiab Morozova, et volüümikat keha ei tasu kindlasti varjata: «Kui puusad ja kõht on strateegilisem piirkond, siis kõrgema pihaga püksikud aitavad enesekindlust säilitada ilma, et peaksid olemasolevaid kumerusi varjama».

3. Vali õige materjal

Lisaks lõigetele juhib pesukaupluse juhataja tähelepanu ka kvaliteetsele materjalile. «Puuvill on nahasõbralik, hingav ja kandmisel alati mugav. Näiteks kasutab Swegmarki pesubränd õiglase kaubanduse märgisega puuvilla. Sellega toetab ostja väiksemaid põllumajandustootjaid ja jätab väiksema keskkondlikku jalajälje,» sõnab Morozova.

4. Õige värv on oluline

Samuti julgustab ta kandma värve, eriti suvel. Peenema visuaali loomiseks soovitab ta siiski tumedamaid värve. Näiteks sobivad klassikaline must, tumesinine, hall ja ka lillad ning rohelised toonid.

Mustrite osas on kõige turvalisem neid vältida, mis ei tähenda, et pitsi ja ornamentikat ei tohiks üldse kanda. Näiteks suunab Morozova vertikaalsemate joonte poole, sest need aitavad muuta keha visuaalselt pikemaks.

5. Mugavuses peitub võti

Viimaseks soovib pesukaupluse juhataja rõhuda just kehapositiivsuse põhimõttest lähtudes naise mugavusele, mis aitab kaasa enesekindluse tõstmisele ja muudab naise ilusaks sõltumata sellest, milline on tema vorm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles