7 trikki, kuidas endale suuremad silmad võluda

Naine
Copy
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures / BT/ADM/Capital Pictures

Mida suuremad ja säravamad, seda parem! Siin on 7 trikki, mis lasevad silmadel suuremana paista. 

Ilutrendid tulevad ja lähevad, kuid suuri silmi on alati õnnistuseks peetud. Kui sul pole just Amanda Seyfriedi mõõtu silmi antud, siis on hea teada, et õigete ilutoodete ja -tarkustega saab siiski ses vallas väga palju korda saata.   

1. Nude-lauvärv

Hajuta laule nude-toonis matt lauvärv. See loob hea põhja, mahendab punetusi ja loob ühtlase pildi.  

2. Silmalainer

Kasuta pruuni või pruunikashalli (taupe) silmalainerit. Kanna see kerge käega peale ja suuna lau lõpuosas joont veidi ülespoole. Nii paistavad silmad suuremad, mitte ümmargused. 

Kui sul on rasked laud, tõmba joon väikse vindiga ülespoole juba silmanurga lõpuosas ja jäta joon väljapoole pikendamata. 

3. Hele silmapliiats  

Tõmba silma alumise limanaha äärele valge, kreemja või türkiisivärvi silmapliiatsiga joon. Kõige parem oleks pehme ja kreemjas toon, mis muudab silma optiliselt heledamaks ja suuremaks. Tumeda pliiatsiga tuleks välist silmanurka rõhutada ja mitte limanahal, vaid kergelt ripsmejuurte juures. 

4. Sügavuse loomine

Aeg järgmiseks lauvärviks! Kanna helebeežist lauvärvist üks kuni paar tooni tumedam lauvärv üle laujoone. Hajuta värv kas sõrmede või pintsliga kulmude suunas. 

5. Helendavad aktsendid

Helendavad lauvärvid panevad silmad särama. Kanna veidi lauvärvi lau keskosale — sealt peegeldub valgus tagasi ja silmad paistavad kordades erksamana. 

6. Highlighter

Tupsuta lau sisenurka heledat puudrit või lauvärvi.  Värskust ilmele lisab seegi, kui paned highlighter'it täpselt kulmukaare alla. 

7. Ripsmed

Mida pikemad ja tihedamad ripsmed, seda ilusam. Hoia ripsmeid umbes kümme sekundit ripsmekoolutaja vahel ja kanna seejärel ripsmetušš peale. Kui sul on väga paindumatud ripsmed, soojenda  koolutajat enne lühidalt fööniga. Nii on neid kergem vormida. Kui see pole piisav, investeeri kunstripsmetesse või ripsmepikendustesse. 

Allikas: Freundin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles