Hea uudis reisisõpradele: Finnair hakkab lendama Busani Lõuna-Koreas

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Busan
Busan Foto: Finnair

Finnair laiendab oma lennuvõrku Aasias 20 sihtkohani ja hakkab järgmise aasta märtsist esimesena Euroopas pakkuma otselende Lõuna-Korea suuruselt teise linna Busani.

2020. aasta suvehooajal saab alates 30. märtsist Finnairiga lennata Helsingist Busani kolm korda nädalas: esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. Lende teenindab uue põlvkonna Airbus A350.

Finnair ühendab esimese lennufirmana Lõuna-Korea suuruselt teist linna Euroopaga ja pakub seejuures ainsana vahemaandumiseta otselende.

Finnairil on au olla esimene Euroopa lennufirma Busanis, mis on suurepärane täiendus meie Aasia lennuvõrgule. Korea on üks meie põhiturgudest ja Seouli liinil on Finnair opereerinud juba 11 aastat. Meil on hea meel, et suudame pakkuda oma klientidele uusi sihtkohti Koreas ja jätkata kasvamist Aasias jätkusuutlikult,» ütles Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja.

Finnairi strateegiaks on ühendada Aasia mugavalt Euroopaga. Kuni üheksa igapäevase väljumisega Tallinnast ja kuue iganädalase lennuga Tartu-Helsingi suunal pakub Finnair läbi Vantaa lennujaama sujuvaid ühendusi üle 100 sihtkohaga Euroopas ja 20 sihtkohaga Aasias.

3,5 miljoni elanikuga Busan on Lõuna-Korea suuruselt teine linn. See asub Korea poolsaare kaguosas ja on tuntud kaunite maastikuvaadete poolest, kus kohtuvad mäed, jõed ja meri. Linnas on nii suurepärased rannad kui lai valik matkaradu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles