Eesti kõige värvikamad rokkarid

Minna Annabel Tismus
Copy
Stiilsed laagrilised.
Stiilsed laagrilised. Foto: Siim Solman

Mõistlik eestlane riietub nii, et teistele väga silma ei jääks. Mine tea, mõni vaatab veel viltu... Õnneks leidub meil siin maanurgas ka värvikas ja hulljulge seltskond metalliste, kes teevad risti vastupidi. Kõnnivad ringi nagu elusad kunstiteosed, millest saavad osa kõik juhuslikud möödujad saja meetri raadiuses. Miks nad seda teevad? Kuidas nad julgevad? Süvene – saad teada.

Üleeile andis Tartus Raadi lennuväljal raju kontserdi heavy metal’i suurkuju Metallica. Üksjagu kontserdikülastajatest kattub juuni lõpus toimunud Hard Rocki laagri värvilise seltskonnaga. Arter valis välja kõige põnevama ja pöörasema väljanägemisega tegelased. Ja sõltumata sellest, kui uljas on eneseväljendus – kõik nad on tegelikult erakordselt stiilsed.

Uurisime, kas koloriitsete tegelaste igapäevane rüü on niisama julge, miks on enamikul raskemuusika austajatel pikad juuksed ja mis sõnumit kannavad tanksaapad, needid ja värvilised patsid.

Raskemuusika fänn Hard Rock laagris.
Raskemuusika fänn Hard Rock laagris. Foto: Siim Solman

Metal’i austajatele meeldib kontsertidel juukseid loopida. Selleks sobivad kõige paremini pikad kiharad. Lisaks veel punutud habe ja nahast saapad – see on raskemuusika austaja klassikaline väljanägemine. «See on mu igapäevane stiil juba 30 aastat,» ütleb rokilaagris tabatud metsik meeshing, kes näeb välja nagu kokteil äsja lavalt maha astunud rokkarist ja seiklusfilmi kangelasest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles