Nendel teemadel võid esimesel kohtingul julgelt rääkida

Naine
Copy
Foto: pexels.com

Esimesel kohtingul valdab ilmselt kõiki inimesi paanika selle üle, millest ma tema rääkima peaks. Siit leiad mõned soovitused, millistel teemade üle võid julgelt esimesel kohtingul vestelda.

Reisimine

Erinevad uuringud on näidanud, et reisimisest rääkimine on väga populaarne teema, millest esimesel kohtingul räägitakse. Erinevatest reisiseiklustest rääkimine muudab ka selle inimese ise hoopis rohkem atraktiivsemaks, uuri ta käest, kus ta on reisinud, mis temaga seal juhtunud on, kuhu ta plaanib veel reisida jne.

Hobid, huvid

Samuti on väga turvaline uurida selle kohta, mida inimene igapäevaselt teeb ja millega ta tegeleb. 

Meelelahutus

Meelelahutusteemadel rääkimine annab ka sulle hea ülevaate sellest, kas teil on ühiseid huvisid, on teil sama maitse. Küsi ta käest näiteks, millised filmid talle meeldivad, loeb ta raamatuid, vaatab ta minegeid teleseriaale jne.

Pere ja sõbrad

Väga palju tuleb inimese kohta välja ka siis, kui ta räägib oma perest ja sõpradest. Perest ja sõpradest juttu tehes on hea alguses küsida parimate sõprade kohta, mida nad koos teevad? Pere teemadel vesteldes uuri kindlasti, kas tal on õdesid-vendi, millised tema ema ja isa on jne.

Suhted

Kui soovid leida endale pikaajalist suhet, siis on hea kohe alguses ära küsida, kas ka teine pool tahab seda. Siiski ära mine suhteteemades liiga põhjalikuks. Küsi rohkem üldiseid küsimusi, näiteks mida tema suhtes ootab, soovib ta kunagi abielluda, kaua ta on vallaline olnud jne, kirjutab msn.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles