5 võluvat (ja imelihtsat) soengut õhukestele juustele

Naine
Copy
Emma Stone
Emma Stone Foto: ETTORE FERRARI / EPA

Kui pilk peeglisse ja enda õhukestele juustele ajab su enda välja, siis ära heida meelt.  Abi on tulekul! Nende soengutega näevad ka õhukesed juuksed imekaunid ja volüümikad välja. 

Õhukesed juuksed võivad olla päritud, aga ka hormonaalsetest kõikumistest tingitud. Samuti mõjutab toitumine juuksekvaliteeti väga tugevasti. Teatud ainete, näiteks räni, D-vitamiini ja mõnede aminohapete ning mineraalainete puudus ei lase juustel jõudsalt kasvada. 

Siiski pole põhjust juukseharja nurka visata (või jõuetult langeda lasta), vaid õige soeng endale pähe teha. 

1. Elegantselt lohakas krunn 

Õhukeste juuste puhul ei peaks krunn ülirange ja sile olema. Kui seod juuksed lõdvalt kokku ja tõmbad mõned salgud välja, mõjuvad juuksed oluliselt volüümikamana ja neid paistab juba rohkem olevat. Efekti rõhutab veelgi, kui keerad salkudesse kerged lokid. 

Alexa Chung
Alexa Chung Foto: Can Nguyen/Capital Pictures / CAN/Capital Pictures

2. Keskmise pikkusega juuksed ja lained

Mida pikemad on juuksed, seda raskemad nad on ja seda rohkem neid maa enda poole tõmbab. Seega ei ole see õhukestele juustele just parim lahendus. Poolpikad juuksed saavad rohkem mahtu juba tänu lõikusele. Lisa veel lokid või kerged lained ja keegi ei saa aru, et nad on nii peene koega. 

Diane Kruger 
Diane Kruger Foto: RW/MPI/Capital Pictures / RW/MPI/Capital Pictures

3. Värvivarjundid sügavuse andmiseks

Meigis nii armastatud kontuurimistehnikat tasub rakendada ka juuste puhul. Õige juuksur oskab leida need värvinüansid, kuidas erinevate varjunditega anda juustele optiliselt rohkem sügavust, nii et neid näikse rohkem olevat. 

Kristen Wiig 
Kristen Wiig Foto: TIZIANA FABI / AFP

4. Sirge lõikus

Õhukeste juuste puhul tuleb järguliste soengutega üsna ettevaatlik olla, kuna väljakasvanud juukseotsad näevad vaid mõne aja möödudes ääretult õhukesed välja. Hoopis kaasaegsem variant on sirge lõikus, straight cut

Xenia Adonts 
Xenia Adonts Foto: Frederic Kern / imago images / Future Image

5. Kesklahk küljelahu asemel

Väga-väga õhukeste juuste korral tuleks loobuda küljelahust, sest kui võtad ühelt poolt veel rohkem juukseid ära, siis mõjub see külg enam-vähem kiilana (kui see just eraldi eesmärk pole). Parem jaota juuksed õiglaselt kahele poole ja toesta neid volüümilaki või vahuga. 

Olivia Palermo 
Olivia Palermo Foto: Gwendoline Le Goff / www.imago-images.de

Allikas: Cosmopolitan

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles