Põhjused, miks kohv ei maitse nii, nagu sa soovid

Naine
Copy
Foto: pexels.com

Enamik meist tahab hommikul esimese asjana haarata kohvitassi järele, et päeva alguseks vajalik energia kätte saada. Mis on need vead, mida me kohvi keetes teeme?

Ostad jahvatatud kohvi

Kohvioad sisaldavad kõige rohkem antioksüdante, kui need on terved ja värsked. Osta oad tervelt, hoia neid õhukindlas anumas ja jahvata just hommikuseks pruulimiseks. See on palju parem kui jahvatatud kohvi ostmine, mis võib olla juba nädalaid poeriiulil seisnud ja kaotanud seetõttu antioksüdante.

Suhkru ja kunstlike magusainete lisamine

Suhkur ei sisalda mitte ainult liigseid kaloreid, vaid sellel on ka tohutult palju negatiivseid mõjusid kehale, näiteks võib esineda hammaste lagunemist, põletikku ja kehakaalu tõusu.

Unustad kohviaparaati puhastada

Kohvimasinaid tuleb ka sageli puhastada, sest sinna võivad hakata kogunema bakterid. Pidev kuumus ja niiskus loovad bakterite õitsenguks just ideaalse keskkonna.

Ostad kohvi suurtes kogustes

Kohvi tuleks osta väiksemates kogustes, et kohv, mida sa kasutad oleks võimalikult värske ja antioksüdante täis. Ube soovitatakse hoida ka sügavkülmas, et nende hea maitse säiliks, kirjutab livestrong.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles