Kuidas saada suvel kolm kuud puhkust? (2)

Copy
Katrin Pihela Nice’ist ostetud päikesekollases kleidis, millega puhkusemeeleolu igale poole kandjaga kaasa tuleb.
Katrin Pihela Nice’ist ostetud päikesekollases kleidis, millega puhkusemeeleolu igale poole kandjaga kaasa tuleb. Foto: Katrin Pihela

Puhkust on alati vähe! Ja kui seda ongi, siis valel ajal, ikka kõige viletsama ilmaga. Kuid saab ka teisiti. Päris lõpuni aus see taktika küll pole, aga vahet pole – see töötab.

Siinkohal ei käi jutt personaliosakonna petmisest, vaid oma isikliku, kaasaskantava puhkusemeeleolu loomisest. Kui tahad terve suve nautida puhkuseaja vabadust, kergust ja muretust, siis seda on võimalik saavutada vaid stiilivigurite abil. Trikk on iseenesest lihtne argipäevamaagia: tuleb igal hommikul enda ümber ehitada muretu ja õnnelik heaolumull. Ja uskuge, riietega saab seda väga lihtsalt luua. Kõik, mida vajad, on pikk, pehme ja pretensioonitu kleit. Poed sinna hommikul sisse ning tunned end terve päeva nagu puhkusel tšillides. Keegi ei ahista, ei tülita ebaoluliste detailide ega tumedate teemadega. Ja seda isegi siis, kui samal ajal klassikalise Eesti supernaise kombel poole maailmast valmis ehitad.

Riina Põldroosi suursuguselt, kehtestavalt ja uljalt avar suvekleit.
Riina Põldroosi suursuguselt, kehtestavalt ja uljalt avar suvekleit. Foto: Erlend Staub
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles