Kas pulmas sobib perele uut kaaslast tutvustada?

Naine
Copy
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Graham Oliver

Pulm on romantiline sündmus. On loomulik, et soovid oma uut silmarõõmu sinna kaasa kutsuda. Kui aga suhe on alles värske ja su vanemad pole temaga kohtunud, peaksid pikemalt otsust kaaluma.

Ekspertide sõnul ei ole pulm kuigi hea koht uue kaaslase tutvustamiseks. Hea, kui saaksid uut kaaslast perele tutvustada intiimsemas kohas. Näiteks enne pulma. Pulmad on üldjuhul suured ja lärmakad, pidevalt on tegevusi ning tähelepanu on mõistagi pruutpaaril. Tutvumiseks jääb vähe aega ning võimalused selleks on kehvad.

Küll aga juhul, kui teie perel pole omavahel kuigi head suhted ning mõte väikesest tutvumisõhtust vanemate juures ei tule kõne alla, siis pulmas on võimalus mööda minnes uut kaaslast näidata ning mitte takerduda rohkemaks tutvuste arendamisse, kirjutab EliteDaily. Arvesta lihtsalt, et pulmas pole võimalik kuigi palju jutustada ning tutvuda.

Lõpuks otsustate siiski teie kaaslasega aja ja koha, mil üksteist peredele näitate. Aeg ja koht võiks sõltuda sellest, kui hästi te soovite üksteise peredega tuttavaks saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles