Kui miski pääseb moemaailmas hurjutatud halva maitse nimistusse, on see kindla peale järgmine hitt. Vähemasti järgmise põlvkonna jaoks. Kas sina julgeksid neid asju kanda?

Kus tuksub tõeline moesüda? Ikka neis asjades, mida kannavad noored. Ning samuti on seal kirjas tuleviku mõttemustrid. Vaatame lähemalt: uniseks on trend, mis rullib üle soorollide ja traditsioonilise seksapiili. Suur osa uusi moehitte ei tee tegelikult vahet, kas neid kannavad neiud või noormehed, mõlemad koguvad omavanuste kamraadide silmis stiilipunkte.

Teine vankumatu mantra, milleta tulevikuinimesed pole nõus riidesse panema, on mugavus. Ei midagi ahistavat, pigistavat ega pretensioonikat!

Ja kolmas märksõna, mis tasub meelde jätta, on energia. Mitte tiksumise ja tukkumise, niisama seismise ja ilus olemise asjad, vaid rõivad, milles tegutseda! Pikkade seitsmepenikoormahüpetega oma unistuste poole kapata ja mitte ülearu muretseda.

Nabapluus neile, kes julgevad. Katrikats Adidases.
Nabapluus neile, kes julgevad. Katrikats Adidases. Foto: Juhani Särglep

Mis on need seitse asja, milleta noortemoes ellu ei jää?

Plätu ja sandaal

Kui miski veel oli kõikelubavas moes alles äsja jõledaks tunnistatud, siis just see kooslus, kus plätu või sandaal sokkidega paari pannakse. Nüüd kannavad neid kõik noored süüdimatu mõnuga

Kommentaarid (2)
Copy