«Pilvede all» uus hooaeg: kas vana arm roostetab?

Naine
Copy
Foto: Kanal 2

Uut hooaega alustav hittsari «Pilvede all» rõõmustab kõiki neid, kes usuvad, et hea suhte nimel tuleb tublisti tööd teha. Lihtsalt peab teadma, kuidas ja kui kaua. Ja loomulikult vaid siis, kui alles on see kõige olulisem – armastus.

Kertu ja Mari tõestavad end edukalt oma töös, kuid pereelu ja suhted kulgevad mõlemal üle kivide ja kändude. Mari käärjäärivõimalused välismaal põhjustavad pingeid kodus ja lisaks tekivad täiesti uued probleemid teismeliste lastega. Kertul on tööl ja kodus kõik justkui kontrolli all, kuid sisimas püüab ta leida vastust küsimusele, kellele anda uus võimalus. Kas Andresele või Erikule. Lõputud kõhklused viivad aga selleni, et mõlemad mehed on valmis oma eluga edasi minema. Ilma Kertuta.

Vürtsi ja värvi lisab sündmustele Siiri, kes näib meheotsingutel ajaga võidu jooksvat ning üllatab järjest enam nii oma valikute kui tegudega. Ometi on just tema see, kelle jaoks elu on elamiseks ning vajalikul hetkel tuletab ta seda ka Kertule meelde. Mari pole unustanud, millise tunde tekitavad liblikad kõhus, kuid kas abielus naisel on armumisest pigem võita või kaotada, näeme juba uue hooaja osades!

«Pilvede all» uus hooaeg alustab Kanal 2-s septembris, ikka kolmapäeval, kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles