Kui palju peaks päeva jooksul kaaslasega kirjutama? 7 naist räägivad oma harjumustest

Naine
Copy
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Kui sinagi oled mõelnud, kui palju peaksid päeva jooksul oma kallimale kirjutama, loe edasi. 

EliteDaily on kokku kogunud 7 naise harjumused, kui tihti nemad päeva jooksul oma kaaslasega kirjutavad. 

  • «Me oleme koos olnud neli aastat. Hakkasime käima ülikooli alguses. Kirjutasime üksteisele päev läbi. Praegu on sarnane olukord, aga töö tõttu räägime rohkem telefonis ja kirjutame vähem.»
     
  • «Me ei räägi telefonis üldse. Kui vaja, siis kirjutame. Kumbki meist pole väga jutukas, nii et vestlus võib oodata õhtuni, mil kodus oleme.»
     
  • «Kui me pole koos, siis vaevu kirjutame või räägime telefonis. Tavaliselt selleks, et midagi olulist jagada. Oleme nüüd abielus, aga ma ütleksin, et kirjutamine kirjutamise pärast lõppes umbes siis, kui kokku kolisime.»
     
  • «Me töötame peaaegu kogu päeva koos. Meie suhtlus pole muud kui naljatamine ja debatid põnevatel teemadel, sinna hulka natukene klatšimist. Kui üldse, siis räägime praegu rohkem kui suhte alguses.»
     
  • «Kui ta töötab, siis me ei räägi. Suhtleme siis, kui oleme kodus. Kui suhelda on vaja, siis kirjutame, aga ainult siis, kui tõesti on vaja. Me oleme mõlemad hõivatud ja vanad - meil ei ole erinevalt noorematest inimestest vaja pidevat kontakti.»
     
  • «Me tavaliselt kirjutame vähemalt paar korda tööpäeva jooksul - kas kui midagi on juhtunud või kui on vaja plaane teha. Me elame nüüd koos, aga kui veel ei elanud, siis saatsime alati «head ööd» ja «tere hommikust» sõnumeid.»
     
  • «Me oleme koos olnud ja koos elanud peaaegu kuus aastat. Me kirjutame tavaliselt päeva jooksul, aga see on üldine ja lühike jutt, näiteks, et küsida, kas poest on midagi vaja või saates teineteisele naljakaid pilte.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles