«Pilvede all» uus hooaeg: tõelist sõpra tunned hädas?

Naine
Copy
Foto: Elisabeth Ellinor

Vaatajate lemmiksarja «Pilvede all» uus hooaeg paneb tõsiselt proovile Sirje, kes üksindust trotsides annab endale lõpuks võimaluse kedagi jäägitult usaldada. Paraku ei kuula Sirje oma lähedaste hoiatusi ning saab valusa õppetunni.

Gunnari lahkumisest saati üksi elav Sirje käivitab suvel külalistemaja ning võtab isegi Mammu ja Liisa endale appi, kuid hinges tunneb ta end siiski üksikuna. Selle tabab ära Urmase salapärane abikaasa Eva, kes korraga näib olevat nõuks võtnud hakata Sirje parimaks sõbrannaks. Kuna Eva tõepoolest Sirjet aitab, ei oska teine midagi halba kahtlustada, kuid ometi kisub kõik korraga kummaliselt kiiva... Kuni lõpuks paljastub Eva tõeline pale ning tegelik motiiv, miks ta Sirjega sõbrustas.

Kuna Sirje kaotab rohkem kui lihtsalt sõbranna ja kahjud on lisaks materiaalset laadi, tõmmatakse sündmuste keerisesse ka Sirje lähedased. Nagu arvata võib, on parimaks kuulajaks, nõuandjaks ja abiliseks Albert, kellest paremini ei tunne Sirjet keegi. Kuid kas Alberti abist piisab, et Eva tekitatud kaosest välja tulla, näeme juba uuel hooajal.

«Pilvede all» uus hooaeg alustab Kanal 2-s septembris, ikka kolmapäeval, kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles