10 märki, et sa oled alfanaine

Naine
Copy
Foto: Vitória Santos / Pexels

On naisi, kes on sündinud juhtima ja saavad päriselt õnnelikuks alles siis, kui neil on kas oma tiim või nad on saanud iseenda ülemuseks. Kas ka sina oled üks neist? Need kümme märki ei peta ...

1. Sa ei otsi tähelepanu. Sa tõmbad seda

Seltskonnas ei lähe just kaua, kui juba oledki sattunud keskpunkti, ilma et oleks kuidagi pingutanud. Mõnikord küsid endalt, kas sa end kuidagi alateadlikult ei sokuta rambivalgusse. Ära muretse, mõnedel inimestel inimestel lihtsalt on võimas karisma.

2.  Sa tunned end kiiresti kammitsetuna

Olgu tööl, suhtes või perekonnas. Kui su elu liigub liiga tugevasti kellegi teise taktikepi järgi, siis ei saa sa enam õhku.

3. Sa tahad alati rohkem selle kohta teada saada

Tõelised juhi-isiksused ei pea end kõiketeadvaks. Vastupidi: nad alustavad iga päeva uudishimulikult ja on alati valmis juurde õppima.

4. Sul on tunded kontrolli all

Sina juba lolliks ei lähe. Sul on emotsioonid tavaliselt kontrolli all ja sa leiad rahuliku tee, kuidas probleeme kaasinimestega lahendada.

5. Sa ei lävi toksiliste inimestega

Sinu jaoks on inimesed suured ja mitte pisitillukesed (alluvad). Sedasama suhtumist ootad sa oma ümbruskonnalt. Kes sellega ei nõustu, lendab välja. Sest sul on liiga kahju oma aega kisa peale kulutada.

6. Sa tuled läbi vee ja vasktorude — ning keegi isegi ei küsi

Alfanaistele pakutakse harva abi. Miks peakski, kui väljapoole paistab, nagu sa ajaksid oma elu ühe sõrmenipsuga korda.

7. Sa oled kriitikavõimeline

Kes kõnnib paar sammu eespool, ei näe teinekord kõrvalteed kaudu kulgevaid kahjusid lõpuotsas. See on täiesti tavaline, mistõttu vajavad alfainimesed ka alati ausat tagasisidet. Sa tead seda ja tunned seetõttu rõõmu igasugusest konstruktiivsest kriitikast.

8. Sa ei lase end liiga kiiresti ära hirmutada

Terve ruumitäis inimesi, kes peavad end millekski paremaks? Pole sinu probleem, sest sa usaldad ennast ja oma otsuseid.

9. Kui sa tead vea, siis ei ole sa sellepärast veel luuser

Parimadki teevad vigu. Sa tead seda ja tõused pärast kaotusi jälle jalule ning õpid neist.

10. Sul on üsna ükskõik, et sugugi kõik ei pea sind toredaks

Ei, sina ei ole miski everybody`s darling. Aga sa pole lemmikustaatust ka kunagi palunud. Ja milleks üldse? Niikaua kuni sa oma maksiimidele truuks jääd, oled sa õnnelik ja rahulolev, kirjutab Barbara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles