Eesti esiminimalist Piret Ilves suudab öelda vähesega palju, seejuures varjutamata kandja isiksust

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy

Tänane «Mis?Moodi» saade avab Piret Ilvese moemaja uksed, tutvustab Iris van Herpeni põnevat moemaailma ja heidab pilgu meie värviküllaste rahvariiete lummusesse.

Seekord kohtub saatejuht Kristjaana Mere disaineriga, kelle loomingut iseloomustab elegantne ja ajatu, ent samal ajal äärmiselt moodne disainikeel, mis tõi talle 2015. aastal Eesti mainekaima moeauhinna Kuldnõel. Eesti moes nimetatakse teda ka eesti esiminimalistiks. Selleks disaineriks on Piret Ilves.

Täna avab tunnustatud disainer Piret Ilves omanimelise moemaja uksed ka meile. Uurime, mida põnevat sealt leiame ja milliseid moesoovitusi Piret ise meile selleks sügiseks jagab.

Piret Ilvesele on iseloomulik šikk ja puhas disainikeel, mis on vormitud modernseks klassikaks. Disainerina mängib ta oskuslikult proportsioonide, tundliku värvigammaga ja detailidega. Suutlikkus ja oskus öelda vähesega palju ning varjutamata sealjuures kandja isiksust, on kujunenud tema töö eesmärgiks.

Veel piilume disainer Iris van Herpeni imelisse ja põnevasse moemaailma ning tutvume meie endi värviküllaste rahvariietega.

«Mis?Moodi» Kanal 11s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles