Armas naine, hellita ennast! 9 asja, mis muudavad su argipäeva paremaks

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Kui oled otsinud vabandust šoppama minna, siis siin on üheksa asja, mille soetamine on täiesti õigustatud.

1. Soe hommikumantel. Sügis on kohal ja pole mõnusamat riideeset kui soe hommikumantel, mis teki alt välja pugedes selga visata. Hommikumantel on asendamatu ka pärast pikka ja sooja dušši või vanniskäiku.

2. Küünlad. Küünal võib tunduda küll väike asi, aga lubame sulle, et iga kord, kui mõnusa lõhnaga küünla süütad, tunned, kuidas rahulolu kasvab. Pimedad õhtud ootavad ees. 

3. Eeterlikud õlid. Eeterlike õlide heast mõjust ei räägita niisama. Proovi tilgutada näiteks paar tilka lavendliõli padjapüürile, et paremad unenäod tuleksid.

4. Näomaskid. Näomask on üks kõige lihtsamaid viise enda hellitamiseks ja sa ei pea tingimata kallihinnalise purgi järele haarama. Sõbranna soovitab ise teha neid ja neid näomaske.

5. Korduvkasutatav veepudel. Me küll teame, et vee joomine on oluline, aga vahepeal läheb see meelest ära. Hangi endale ilus korduvkasutatav veepudel, mis aitab laual seistes tähtsat ülesannet meelde tuletada. Teed head nii iseendale kui ka keskkonnale.

6. Raskustekk. Raskustekk on investeering, mis aitab sul paremini magama jääda. Eriti hästi mõjub see suur kallistusena tunduv tekk inimestele, kes maadlevad ärevusega.

7. Blender. Blender on üks kodumasinatest, millega saad oma kõhule igapäevaselt pai teha. Kui sul on kodus korralik blender, säästad kaasa ostetud smuutide pealt suuri summasid ja tead alati, mis su smuutis on.

8. Soojad sussid. Üks kõige raskemaid hetki hommikuse ärkamise puhul on see, kui pead jalad soojast voodist külmale põrandale tõstma. Muuda enda hommikud mõnusamaks ja soeta endale paar soojasid susse.

9. Siidist padjapüür. Siidist padjapüür aitab võidelda kortsude ja sassis soengu vastu ja laseb sul tunda ennast tõelise kuningannana, kui väsinud pea õhtul padjale toetad, kirjutab TheEverygirl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles