Eesti naised jutustavad vaimsest vägivallast kannapöörete tegemisest ning armastuse imest

Naine
Copy
Foto: Suurseminar

Suurseminar «Südametee ja hingelood» toob lavale tuntud eesti naiste seni jagamata lood.

Täna hommikul tulid müüki naiste suurseminari «Südametee ja hingelood» piletid. Seminar toimub16. novembril Tallinnas Vabal Laval ning on mõeldud ainult naistele ehk seminar naistelt naistele. Piletiostjail tasub kiirustada, sest varase ärkaja sooduspiletid on müügil vaid piiratud aja ja pileteid on müügis piiratud kogus.

«Südametee ja hingelood» on ainulaadne sündmus, kus erakordsed eesti naised jagavad publikuga isiklikke lugusid intuitsiooni kasvatamisest, elust avalikul areenil kui ka südame süngeimatest soppidest. Naised jutustavad vaimsest vägivallast nii põhjustaja kui ka ohvri vaatevinklist, kannapöörete tegemisest ning armastuse imest. 

Rahva ette astuvad kaunid ja vägevad eesti naised, nende hulgas endine esileedi Evelin Ilves, von Krahli teatri rajaja Kristina Paśkevicius, võimaluste kuninganna Kaidi Karilaid ja paljud teised. Muusikat teeb helimaag Triinu Taul ning päeva juhib võrratu teleleedi Aveli Jänes. Lisaks suurepärastele esinejatele ootavad publikut väärt üllatused. 

Üritus on loodud naistelt naistele ning osa piletitulust annetatakse MTÜ-le Naiste Tugi- ja Teabekeskus. 

«Tahame innustada naisi käima oma südameteel ning rääkima oma hingelugu. Soovime sel viisil pakkuda naistele toetust ja tuge jätkata oma lugu, nagu see on, või kirjutada selle järgmine peatükk teistsuguseks – paremaks,» kirjutavad korraldajad ürituse veebilehel suurseminar.ee

Lisainfo www.suurseminar.ee või Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles